Studie 7 tilbyder en lang række forskellige Aerobic

Som medlem af klubben, kan du frit vælge imellem de forskellige typer af Aerobic. Under menuen "Holdplan" kan du se hvornår de forskellige hold afvikles, og i hvilken periode. Og i denne menu kan du, i bjælken til venstre, se beskrivelserne af de forskellige hold, ved at klikke på "Holdbeskrivelser"

BODYTONING

Bodytoning er for dig som ønsker at få strammet hele kroppen op, hvilket gøres gennem både konditions- og styrketræning. Én times bodytoning forløber med ca. 10 min. opvarmning på stepbænken, efterfulgt af ca. 40-45 min. muskeltræning for arme, ryg, ben, baller og mave med brug af diverse redskaber som elastikker, vægte, bodybars og exertubes. Timen sluttes af med 5-10 min. udstrækning.

 

PILATES

Pilates er for dig, som gerne vil forbedre din holdning ved at styrke din core, balance, stabilitet og smidighed. Timen består af små og intensive øvelser, hvor vi arbejder med egen kropsvægt og forlænger de omkringliggende større muskler.

 

Mave/ryg

Mave/ryg er en 45 minutters intensiv og effektiv træning med fokus på mave og ryg, men hvor andre muskelgrupper også trænes. Timen foregår i etaper med fed musik og er til alle niveauer

 

Trim

Trim er styrketræning med vægte, elastikker eller egen kropsvægt til energifyldt musik. Du får pulsen op, sved på panden og trænet styrke og udholdenhed af hele kroppen. Træningen foregår med simple men hårde øvelse, hvor du nemt kan justere til dit eget niveau. Højt energiniveau og træning af alle kroppens store muskelgrupper.

 

Teenfit

Holdet for 11-16 årige der mangler et træningstilbud hvor der tages hensyn til evt overvægt.

Mottoet er "Det skal være sjovt at træne" – håber vi ses.

 

 


01
jul 2024

Sommerferie 2024

Sommerferie 2024
30
jun 2024

SOMMERHOLDPLAN 2024

SOMMERHOLDPLAN
23
feb 2024

Referat af generalforsamlingen 2024

Referat af generalforsamlingen 2024