For 13 år siden trådte en meget ung mand- med fuldskæg og hår på ryggen - ind ad døren i Studie 7/TVF. Den unge mand var på anbefaling af klublegende, Dan "The MAN" Kristensen, som så en "future star" i den velvoksne unge mand, kørt til Thisted på knallert fra Snedstedhallen hvor han hidtil havde  trænet. At "The MAN" havde ret i sin antagelse har de seneste 13 år med al tydelighed vist.

For den unge mand - Casper "Futte" Futtrup - har i de mellemliggende år konstant været blandt de bedste styrkeløftere i Danmark, og har leveret det ene imponerende resultat efter det andet, med et utal af danske mesterskaber og rekorder i både bænkpres og trekamp som både sub-Junior, Junior og de seneste 7 år som seniorløfter, til følge. "Futte" har i mange år, sin unge alder til trods, været en del af diverse landshold under Dansk Styrkeløft Forbund, hvor han har vundet både EM og VM medaljer som junior, og i skrivende stund er han regerende dansk mester i trekamp. 

Men trods det, at "Futte" er eliteidrætsudøver og én af klubbens absolutte stjerner, har han ingen stjernenykker. Han er særdeles aktiv i det frivillige arbejde i klubben, hvor han også fungerer som frivillig instruktør. Og et eksempel på hans klubånd, så man med al tydelighed da klubben i 2017 arrangerede ECPC (EM) i klassisk styrkeløft. "Futte" og flere andre TVF løftere var en del af landsholdet og kunne som sådan læne sig tilbage og koncentrere sig om konkurrencerne. Men "Futte" og de øvrige lokale landsholdsløftere gik forrest i det kæmpearbejde og slid der var forbundet med at være arrangør af et 12 dages EM stævne, i en grad så mange havde svært ved at forstå, at der var kræfter tilbage til at konkurrere.

Uden for klubben har "Futte" også haft succes. I dagligdagen "spinder han guld" som lastvogns mekaniker, og derhjemme venter, udover det fyldte trofæskab med pokaler og medaljer fra en flot karriere på styrkeløft podiet, fru Tanja og de tre friske unger som alle 4 kræver hans opmærksomhed.
Men torsdag d. 4. april er det "Futte" der skal have al opmærksomheden. For den dag er det nøjagtigt 30 år siden han kom til verden.

Fra klubben - Thisted Vægttrænings Forening/Studie 7 - skal der lyde et stort tillykke med de 30 år. Vi glæder os til at følge din karriere i de kommende år, for en styrkeløfter topper som oftest først i trediverne...