Thisted Vægttrænings Forenings fægtere var i weekenden til Jysk fynske mesterskaber i Viborg. Erik Buus, Max Raldin og Simon Strømgaard stillede alle op i drengerækken hvor de var ganske dominerende. Den indledende runde blev vundet af Erik Buus foran Simon Strømgaard med Max Raldin på 5. pladsen. Max måtte se sig slået i kvartfinalen og sluttede som nr. 6. Erik som havde vundet den indledende runde nåede frem til semifinalen, hvor han dog måtte strække våben til Theo Valsø fra Varde med 12-15. Simon fejede alt modstand til side i sin seedningshalvdel og skulle i finalen møde Eriks banemand, Theo Valsø. Finalen blev dog aldrig rigtig spændende. Dertil var Simon alt for suveræn, og han sejrede forholdsvist let med ciffrene 15-11.

Max Raldin blev nr. 6 efter at have været meget tæt på at kvalificere sig til semifinalen.

Erik som efter at have vundet den indledende runde tabte i semifinalen og måtte tage til takke med en 3. plads og bronzemedalje kom dog ikke hjem uden guld. For ved JM blev vinderne af Århus Cup, en turnering som kører over 6 runder, hædret. Og Erik blev samlet vinder af Århus Cup 2017.