Tilbage TVF Styrkeløftere satte personlige rekorder i København

TVF Styrkeløftere satte personlige rekorder i København

TVF Styrkeløftere satte personlige rekorder i København

Årets TSK Cup som foregik i Tårnby, København havde deltagelse af 6 atleter fra Thisted Vægttrænings Forening. Stævnet blev afviklet over 3 lange dage fra fredag eftermiddag til søndag aften. Stævnet er et ”Open” stævne, uden aldersinddeling, og der er både en klassisk og en ”udstyrs” række.

Der var debut til én af TVFs nye pigeløftere, Nancy Fadel, som er junior. Hun stillede op i 63 kg klassen, hvor hun leverede en stilsikker indsats og fik alle sine løft godkendt. Det blev til 72,5 kg i squat, 50 kg i bænkpres og 110 kg i dødløft, endda med overskud. Totalt opnåede Nancy 232,5 kg. I den samlede stilling blev Nancy nr. 7. 
I samme klasse stillede TVFs veteran og mangedobbelte danske mester og EM/VM medaljevinder, den 63 årige Lise Madsen op. Lise leverede ligeledes en sikker præstation med 70 kg i squat, 42,5 kg i bænkpres og 130 kg i paradedisciplinen dødløft. Totalen for Lise blev 242,5 kg og hun sluttede på en 6. plads.

TVFs ”Benjamin” (yngste deltager) til stævnet var Benjamin Falgren Andersen som for få uger siden er fyldt 16 år, og derfor er subjunior endnu et par år. Han er et kæmpetalent som, hvis han forstår at forvalte talentet, bliver spændende at følge i årene fremover.
Benjamin som debuterede tidligere på året, stillede op i -83 kg klassen og satte en tyk streg under talentet med personlige rekorder over hele linjen. 162,5 kg i squat, 90 kg i bænkpres og 185 kg i dødløft, totalt 437,5 kg og samtlige 9 løft godtkendt 3-0. Benjamin sluttede som nr. 20 i den store klasse der som nævnt var ”open”,og Benjamin som yngste mand derfor konkurrerede mod juniorer og seniorer.

I -120 kg klassen var Casper ”Futte” Futtrup i forrygende form. Casper åbnede ballet med en ny PR i Squat på 277,5 kg, efterfulgt af en ny PR i bænkpres på 182,5 kg. Der var også lagt op til PR i dødløft, men i sit sidste forsøg gik der ”båndsalat” i teknikken og Casper mistede balancen med 277,5 kg. Alligevel var det samlede resultat på 727,5 kg ny PR. Casper blev nr. 3 i den stærke klasse.

Thomas Zoega Thomsen var tilmeldt i +120 kg klassen. Men travlhed på jobbet, flytning m.m. havde drænet den trinde herre for kg, og det var på et hængende hår, at han kunne veje ind i klassen, hvilket den registrerede kropsvægt på 120,1 kg også indikerer. 
Men Thomas, som var letteste mand i klassen, fik en forrygende start i squat, hvor det med 237,5 kg blev til ny personlig rekord. Desværre pådrog Thomas sig en forstrækning i ryggen i sidste squat forsøg, hvilket kostede ham i de to sidste discipliner, hvor det kun blev til et godkendt forsøg i bænkpres på 167,5 kg og ét i dødløft på 250 kg. Totalen på 655 kg blev derfor heller ikke helt som forventet. Men en PR i squat og en samlet 4. plads i klassen, var efter omstændighederne okay.

Eneste TVF som stillede op i udstyrsrækken var den danske rekordholder i squat og totalt i 83 kg klassen, Patryk Bolek, som havde udset sig TSK Cup som en sidste mulighed som junior for at lægge yderligere på rekorderne. Men det var ikke helt Patryks dag. Og en mildest talt forunderlig afvikling af disciplinen squat, som både vakte forundring i salen, og kostede Patryk et forsøg. Det betød så at Patryk oversatsede i bænkpres og dødløft, og sluttede med kun ét godkendt forsø i squat på 290 kg. Et i bænkpres på 160 kg og 280 kg i dødløft. Totalen på 730 kg var den næsthøjeste nogensinde for Patryk og rakte til 2. pladsen. Alligevel var han skuffet over forløbet af stævnet og udbyttet af anstrengelserne.

Billede: Benjamin Falgren Andersen med 185 kg i dødløft.

Tilbage

Seneste nyheder

 • Farvel Leif - En gammel ven og kammerat har forladt os

  Den 14. juni 2018, sov vores gamle ven og klubkammerat, Leif Christensen, stille ind efter lang tids sygdom, omgivet af sine kære.

  Leif var i næsten 30 år en skattet, værdsat og markant skikkelse i T…
  Læs mere
 • Lukket lørdag d. 16. juni

  Studie 7 er som udgangspunkts åben hele året - 365 dage. Men lørdag d. 16. Juni holder vi undtagelsesvis lukket for at få foretaget nogle tiltrængte opfriskninger af lokalerne. 
  Men søndag d. 17. juni …

  Læs mere
 • Ligaturneringen i styrkeløft 2. runde

  2. runde af ligaturneringen i styrkeløft blev i weekenden afviklet i Horsens, på en af årets varmeste dage, og TVF deltog med både et senior og junior klassisk hold.

  Seniorholdet bestod af Thomas…

  Læs mere
 • Sommerholdplan

  Gældende uge 23-35

  Se hele holdplanen ved at klikke på "Holdplan" i menuen i skærmens venstre side.

   

  Læs mere
 • TVF afholder DM i Klassisk styrkeløft d. 6-8 april 2018

  Kun et år efter at vi afholdt det hidtil største internationale mesterskab, nogensinde i Thy, ECPC 2017, er det igen blevet tid til, at afholde et stævne. Denne gang er det ikke i samme størrelsesorde…

  Læs mere
Se alle nyheder