Tilbage Thomas Zoega 30 år

Thomas Zoega 30 år

Thomas Zoega Thomsen, den randrusianske slagter, fandt sin helt egen fodermester i Thy da han aftjente sin værnepligt ved Beredskabstyrelsen, og blev thybo, og styrkeløfter i nævnte rækkefølge. I klubben på Munkevej kan han til hverdag træffes som én af de vagthavende instruktører og som aktiv konkurrence styrkeløfter og coach for kammeraterne.
Efter en årrække som slagter på TiCan har Thomas for nylig sadlet om, og er i gang med at uddanne sig til IT supporter, samtidig med, at han arbejder i bofælleskabet Bjergbo.
Onsdag den 20/2 runder denne store bamse 30 år, og klubben ønsker ham tillykke med dagen, og håber at fru Kathrine denne ene dag vil lade grisene passe sig selv og nøjes med, at fodre Thomas og de to små arvinger. 

Tilbage

Seneste nyheder

 • Thomas Zoega 30 år

  Thomas Zoega Thomsen, den randrusianske slagter, fandt sin helt egen fodermester i Thy da han aftjente sin værnepligt ved Beredskabstyrelsen, og blev thybo, og styrkeløfter i nævnte rækkefølge. I klub…

  Læs mere
 • Bo Hove 50 år

  Årene er gået - næsten sporløst - hen over endnu én af Thisted Vægttrænings Forening/Studie 7s koryfæer. For snart 35 år siden, tilbage i midtfirserne, som elev på Thisted Gymnasium, løftede han d…

  Læs mere
 • Ny holdplan gældende fra uge 8-22

   Findes i menuen "Holdplan" i menubjælken....

  Læs mere
 • Åbningstider i Julen 2018

  Se dem her, og i menuen "Åbningstider"

  Læs mere
 • TVF vinder DM finalen for hold

  Billedet herover: TVFs danske holdmestre 2018. Fra venstre Patryk Bolek, Matti Christensen og Marcus Boesen

  2018 har for Thisted Vægttrænings Forenings styrkeløftere været et år med en lang række af …

  Læs mere
Se alle nyheder