Tilbage

Stort TVF hold til DM i klassisk styrkeløft

Når der i weekenden d. 1.-3. april afvikles DM i klassisk styrkeløft (3-kamp) i Albertslund, bliver det med en massiv repræsentation fra Thisted Vægttrænings Forening, som stiller op med ikke mindre end 15 atleter, hvoraf flere DM debuttanter.

I ungdomsrækken (Subjuniorer) har TVF tre unge talenter, Jesper M. Pedersen i 59 kg klassen, Esben Nysted i 74 kg klassen og Filip O. Andersen  i 93 kg klassen til start. De to førstnævnte har allerede begge en DM titel fra disciplinmesterskabet i bænkpres på CV´et, mens Filip Andersen er DM debutant. Alle tre må tilskrives medaljemuligheder i både tre-kampen og i de enkelte discipliner, hvor der kæmpes om disciplinmedaljer, ikke at forveksle med DM titler. Men de tre unge talenter som alle  er født i 2000 kan se frem til hård konkurrence fra dygtige unge atleter fra hele landet.
I juniorrækken stiller TVF med 6 atleter. Det er Julie Fisker i 52 kg klassen og Kathrine Dahl i 63 kg klassen på spindesiden. Julie går ikke kun efter guldet, men også de danske rekorder i klassen har hun udset sig som mål, mens Kathrine som er DM debutant satser på at overraske konkurrenterne og komme på podiet. TVF juniorherrer er Matti Christensen og Patrick Poulsen i 74 kg klassen, Patryk Bolek i 83 kg klassen samt Bernodus Snorrason i 93 kg klassen. Matti som normalt stiller op i 66 kg klassen, hvor han er en af verdens allerbedste, og hvor han om kun 3 uger stiller op som medaljefavorit ved VM i bænkpres, har vagt at stille op i 74 kg klassen for at forbedre danskerekorder og forberede sig til VM i bænkpres. Matti er storfavorit til DM titlen i en grad som gør, at kun uheld, sygdom, skader eller dommerne kan fravriste ham DMs måske sikreste guldmedalje.
I samme klasse er Patrick Poulsen DM debutant, og for ham gælder det primært om konkurrenceerfaring og rutine i den hårdt besatte klasse.
I 83 kg klassen ville landsholdsløfteren Patryk Bolek under normale omstændigheder være blandt favoritterne, men en alvorlig hofteskade har sat ham tilbage, og han satser derfor "kun" på at levere et godt resultat i disciplinerne bænkpres og dødløft, mens han i squat er nødsaget til at holde igen. 
Bernodus Snorrason i 93 kg klassen satser på at kunne kæmpe  med om disciplinmedaljer og måske en bronzemedalje i tre-kamp, hvis alt går op i en højere enhed.
 
I seniorrækken stiller TVF ligeledes med 6 atleter. Det er klubbens "Gran´ol´ lady" 62 årige Lise Madsen i 63 kg klassen, som reelt er master 3 (+60 år) men har valgt at stille op i seniorklassen og byde de unge kvinder trods. I herresenior stiller TVF med endnu en DM debutant Leon Simonsen i 93 kg klassen. Leon har desværre pådraget sig en skade op til DM og er p.t. tvivlsom starter. Ligeledes i 93 kg klassen er det den tidligere juniorlandsholdsløfter Tobias Kokholm som efter en længere konkurrence pause og et vægttab på mere end 10 kg stiller op i 93 kg klassen som en spændende outsider i klassen med 16 deltagere til start.
I 120 kg klassen har TVF 2 mand til start. Det er Thomas Zoega Thomsen og DM Debutanten Steen Thorsø. Mens Steen Thorsø er med for at forbedre sig personligt satser Thomas Zoega Thomsen på disciplinmedaljer og måske en bronzemedalje i tre-kampen.
Som sidste TVFer stiller den tidligere nordiske mester, Stephan Vorup op i +120 kg klassen. Vorup som er Masters 1 (+40 år) har valgt at stille op som senior da konkurrencen er hårdere. Alligevel er Vorup storfavorit til guldet.Tilbage

Seneste nyheder

 • Thomas Zoega 30 år

  Thomas Zoega Thomsen, den randrusianske slagter, fandt sin helt egen fodermester i Thy da han aftjente sin værnepligt ved Beredskabstyrelsen, og blev thybo, og styrkeløfter i nævnte rækkefølge. I klub…

  Læs mere
 • Bo Hove 50 år

  Årene er gået - næsten sporløst - hen over endnu én af Thisted Vægttrænings Forening/Studie 7s koryfæer. For snart 35 år siden, tilbage i midtfirserne, som elev på Thisted Gymnasium, løftede han d…

  Læs mere
 • Ny holdplan gældende fra uge 8-22

   Findes i menuen "Holdplan" i menubjælken....

  Læs mere
 • Åbningstider i Julen 2018

  Se dem her, og i menuen "Åbningstider"

  Læs mere
 • TVF vinder DM finalen for hold

  Billedet herover: TVFs danske holdmestre 2018. Fra venstre Patryk Bolek, Matti Christensen og Marcus Boesen

  2018 har for Thisted Vægttrænings Forenings styrkeløftere været et år med en lang række af …

  Læs mere
Se alle nyheder