Tilbage

Stort TVF hold til DM i klassisk styrkeløft

Når der i weekenden d. 1.-3. april afvikles DM i klassisk styrkeløft (3-kamp) i Albertslund, bliver det med en massiv repræsentation fra Thisted Vægttrænings Forening, som stiller op med ikke mindre end 15 atleter, hvoraf flere DM debuttanter.

I ungdomsrækken (Subjuniorer) har TVF tre unge talenter, Jesper M. Pedersen i 59 kg klassen, Esben Nysted i 74 kg klassen og Filip O. Andersen  i 93 kg klassen til start. De to førstnævnte har allerede begge en DM titel fra disciplinmesterskabet i bænkpres på CV´et, mens Filip Andersen er DM debutant. Alle tre må tilskrives medaljemuligheder i både tre-kampen og i de enkelte discipliner, hvor der kæmpes om disciplinmedaljer, ikke at forveksle med DM titler. Men de tre unge talenter som alle  er født i 2000 kan se frem til hård konkurrence fra dygtige unge atleter fra hele landet.
I juniorrækken stiller TVF med 6 atleter. Det er Julie Fisker i 52 kg klassen og Kathrine Dahl i 63 kg klassen på spindesiden. Julie går ikke kun efter guldet, men også de danske rekorder i klassen har hun udset sig som mål, mens Kathrine som er DM debutant satser på at overraske konkurrenterne og komme på podiet. TVF juniorherrer er Matti Christensen og Patrick Poulsen i 74 kg klassen, Patryk Bolek i 83 kg klassen samt Bernodus Snorrason i 93 kg klassen. Matti som normalt stiller op i 66 kg klassen, hvor han er en af verdens allerbedste, og hvor han om kun 3 uger stiller op som medaljefavorit ved VM i bænkpres, har vagt at stille op i 74 kg klassen for at forbedre danskerekorder og forberede sig til VM i bænkpres. Matti er storfavorit til DM titlen i en grad som gør, at kun uheld, sygdom, skader eller dommerne kan fravriste ham DMs måske sikreste guldmedalje.
I samme klasse er Patrick Poulsen DM debutant, og for ham gælder det primært om konkurrenceerfaring og rutine i den hårdt besatte klasse.
I 83 kg klassen ville landsholdsløfteren Patryk Bolek under normale omstændigheder være blandt favoritterne, men en alvorlig hofteskade har sat ham tilbage, og han satser derfor "kun" på at levere et godt resultat i disciplinerne bænkpres og dødløft, mens han i squat er nødsaget til at holde igen. 
Bernodus Snorrason i 93 kg klassen satser på at kunne kæmpe  med om disciplinmedaljer og måske en bronzemedalje i tre-kamp, hvis alt går op i en højere enhed.
 
I seniorrækken stiller TVF ligeledes med 6 atleter. Det er klubbens "Gran´ol´ lady" 62 årige Lise Madsen i 63 kg klassen, som reelt er master 3 (+60 år) men har valgt at stille op i seniorklassen og byde de unge kvinder trods. I herresenior stiller TVF med endnu en DM debutant Leon Simonsen i 93 kg klassen. Leon har desværre pådraget sig en skade op til DM og er p.t. tvivlsom starter. Ligeledes i 93 kg klassen er det den tidligere juniorlandsholdsløfter Tobias Kokholm som efter en længere konkurrence pause og et vægttab på mere end 10 kg stiller op i 93 kg klassen som en spændende outsider i klassen med 16 deltagere til start.
I 120 kg klassen har TVF 2 mand til start. Det er Thomas Zoega Thomsen og DM Debutanten Steen Thorsø. Mens Steen Thorsø er med for at forbedre sig personligt satser Thomas Zoega Thomsen på disciplinmedaljer og måske en bronzemedalje i tre-kampen.
Som sidste TVFer stiller den tidligere nordiske mester, Stephan Vorup op i +120 kg klassen. Vorup som er Masters 1 (+40 år) har valgt at stille op som senior da konkurrencen er hårdere. Alligevel er Vorup storfavorit til guldet.Tilbage

Seneste nyheder

 • Velkommen til Benedicte. Vores nye Zumba instruktør

  Der har længe været efterspørgsel på et Zumba aftenhold, og nu er det her....

  Hver mandag fra 19.15-20.15 står Benedicte klar til at danse med jer!

  Benedicte er 25 år og kommer fra Mors. Hun har d…

  Læs mere
 • DM medaljer og pokaler

  For tredje weekend i træk var styrkeløfterne fra TVF i aktion. Hvor det for to uger siden var de jyske mesterskaber i trekamp, og ugen efter de nordiske mesterskaber, hvor Benjamin Falgreen Andersen o…

  Læs mere
 • Udvidede åbningstider fra d. 1/10-2018

  Efter en lang række opfordringer vil vi fra den 1/10 - 31/12, på forsøgsbasis indføre udvidede åbningstider. Bliver forsøget en succes vil åbningstiderne blive permanente. Den beslutning foretages med…

  Læs mere
 • 2 nordiske mestre fra Thisted VF

  Thisted Vægttrænings Forenings 2 unge landsholds styrkeløftere Benjamin Falgreen Andersen og Marcus Boesen har i aften begge vundet guld ved de nordiske mesterskaber i styrkeløft for subjuniorer og ju…

  Læs mere
 • JM i klassisk styrkeløft - to spændende dage i Aalborg

  TVF stillede, ved de jyske open mesterskaber i klassisk styrkeløft som blev afholdt i Aalborg i weekenden, med et stort hold. At mesterskabet var et ”open” betyder at der ikke er aldersinddeling, men …

  Læs mere
Se alle nyheder