Tilbage Bo Hove 50 år

Bo Hove 50 år

Årene er gået - næsten sporløst - hen over endnu én af Thisted Vægttrænings Forening/Studie 7s koryfæer. For snart 35 år siden, tilbage i midtfirserne, som elev på Thisted Gymnasium, løftede han de første vægte i foreningen på Munkevej, og lige siden, kun afbrudt af nogle år som studerende på Aalborg Universitet, har han været en "integreret del" af livet i TVF/Studie 7. For efter at have færdiggjort sit studie og Phd vendte han igen tilbage til Thy, sin klub og til Thisted Gymnasium, nu som lærer.

Som aktiv styrkeløfter har han vundet DM titler som både ungdoms og juniorløfter. Og han har i en årrække fungeret som International dommer i det internationale styrkeløft forbund IPF, siddet i Dansk Styrkeløft Forbunds bestyrelse og ikke mindst har han i "utallige år" været, og er stadig, bestyrelsesmedlem i sin klub, TVF/Studie 7.

Lørdag d. 16. april, fylder han. Bo Hove, 50 år og kan fejre mærkedagen i domicilet på Tilstedvej med fru Charlotte og døtrene Freja, Rosa og Luna.

Tilbage

Seneste nyheder

 • Thomas Zoega 30 år

  Thomas Zoega Thomsen, den randrusianske slagter, fandt sin helt egen fodermester i Thy da han aftjente sin værnepligt ved Beredskabstyrelsen, og blev thybo, og styrkeløfter i nævnte rækkefølge. I klub…

  Læs mere
 • Bo Hove 50 år

  Årene er gået - næsten sporløst - hen over endnu én af Thisted Vægttrænings Forening/Studie 7s koryfæer. For snart 35 år siden, tilbage i midtfirserne, som elev på Thisted Gymnasium, løftede han d…

  Læs mere
 • Ny holdplan gældende fra uge 8-22

   Findes i menuen "Holdplan" i menubjælken....

  Læs mere
 • Åbningstider i Julen 2018

  Se dem her, og i menuen "Åbningstider"

  Læs mere
 • TVF vinder DM finalen for hold

  Billedet herover: TVFs danske holdmestre 2018. Fra venstre Patryk Bolek, Matti Christensen og Marcus Boesen

  2018 har for Thisted Vægttrænings Forenings styrkeløftere været et år med en lang række af …

  Læs mere
Se alle nyheder